Jogerős az ítélet, Kozsót bűnösnek találta a bíróság

Kozso
Vágólapra másolva!
A zenészt április 14-én ítélte el a bíróság, bűnösnek találták nagyobb értékre elkövetett lopás és a felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás vádpontokban. Akkor az ügyészség elfogadta az ítéletet, ám Kozso ügyvédje három nap gondolkodási időt kért, mivel egyeztetnie kellett az énekessel, aki nem jelent meg a tárgyaláson. A határidő letelt, a Blikk információja szerint Kozso elfogadta az ítéletet és a büntetést, ami 2 millió forint.
Vágólapra másolva!

"Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az Ön által megjelölt ügyben született ítélet jogerőssé vált" - közölte a lappal a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya.

Forrás: Kozso/Instagram

A vádirat szerint 2013 nyarától a Zöld Teknős Barlangja nevű teaházban a zenész megbízásából ismeretlen személy átalakította a villanyórát, amivel több mint 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak. A történetre úgy derült fény, hogy Kozso egyik volt alkalmazottja jelentette a csalást, aki később tanúskodott is a tárgyaláson. Az évek óta húzódó ügy végére most pont került, igaz, a zenész végig cáfolta, hogy bűncselekményt követett volna el, vagy tudomása lett volna arról, hogy bármilyen simliskedés zajlik teázójában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!