A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sok hazai háztartásban megszűnik öt tévécsatorna

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
2022. május 4-én megszünteti a Vodafone az Eurosport 1, National Geographic, Sport1, AXN, Comedy Central csatornák analóg műsorterjesztési szolgáltatását Budapesten, ezután kizárólag a digitális műsorelosztási szolgáltatás lesz elérhető. Egy új csatorna azonban indul májusban, lehet, hogy önnél is, erről itt olvashat. 
Vágólapra másolva!

Akinek digitális vezetékes tévészolgáltatása van, annak ez a lépés nem jelent szerződésmódosulást - tudatta közleményben a cég. A változás azokat érinti, akiknek van olyan tévékészülék a háztartásban, amelyhez nincs médiaeszköz (mediabox vagy mediacard) csatlakoztatva és amin analóg műsorjelek vannak behangolva.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezeknek a csatornáknak a helyén egy képüzenetet találnak majd a műsorok helyett. 2022. május 4. után szükség lesz minden készülékhez egy mediaeszközt csatlakoztatni annak érdekében, hogy a megszokott műsorokat továbbra is élvezhesse az előfizető. Aki volt UPC-s, most vodafone-os, a 1270-on hívható Vodafone Otthoni ügyfélszolgálatnál tud új médiaeszközt igényelni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!