A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ördög Nórával, Stohl Andrással, Curtisszel pörög tovább a Szerencsekerék

szerencsekerék, tv2, műsor, Kasza Tibor, Kasza Tibi, show, vetélkedő, tv, televízió, kvíz, kvízműsor
Vágólapra másolva!
Április 11-én 20 órától látható a Szerencsekerék második évada a TV2 csatornán, a műsorvezető – ahogy az előző szériában is – Kasza Tibi lesz.
Vágólapra másolva!

Egy rövid videóban már látható az első adás pár pillanata, amiből az is kiderül, hogy Bódi Margó lesz a sztárvendég, aki elsőként pörgetheti meg – hosszú szünet után – a szerencse kerekét.

A műsor készítői azt ígérik, hogy még több humorral és drámai pillanatokkal folytatódik a TV2 népszerű vetélkedője, amely tavaly tért vissza a képernyőre megújult formában. A vadonatúj epizódok a műsorvezető, Kasza Tibi szerint még szórakoztatóbbra sikerültek, érdemes lehet április 11-től hétköznap esténként a TV2-re kapcsolni.

"A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre.

– mesélte Kasza Tibi, hogy mire számíthatnak a nézők az új évadban.

A Szerencsekerékben továbbra is minden adásban

két civil versenyző mellett egy-egy sztár is próbára teszi a tudását

és a szerencséjét. Többek között olyan hírességek pörgetik meg a kereket, mint Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Krausz Gábor, Stohl András, Curtis és még sokan mások.

A Szerencsekerék háziasszonya ezúttal is Sydney van den Bosch lesz.

A Szerencsekerék vadonatúj részei április 11-től minden hétköznap 20.00-tól láthatók a TV2-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!