A szemem láttára esett össze - mondta Berki Krisztiánról egykori ellenfele

Berki Krisztián, Berki,
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála kapcsán megszólalt Dietz Gusztáv is, akivel a TV2 műsorában, A legbátrabb párosban versenyeztek együtt. Ott az öt évvel idősebb sportoló nyert ellene, és azt is  elmondta, milyen embernek ismerte meg Berkit. 
Vágólapra másolva!

A Külön falkából már színészként is ismert egykori MMA-harcos, Dietz Gusztáv a feleségével, Laky Zsuzsival 2018-ban legyőzte Berki Krisztiánt és Mazsit A legbátrabb páros című vetélkedőben. Krisztián váratlan halála kapcsán megosztotta az emlékeit a Borssal.

Dietz Gusztáv Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv

"Meglepett, hogy egészen más ember a valóságban, mint amilyennek gondoltam. Kiderült, hogy két arca van, az egyik a kameráknak szól, a másik egy egészen más, sokkal szimpatikusabb volt, mint amit a nagyközönség láthatott. Egy sokszor érzelmetlen, de gondolkodó ember volt, de sok dologgal nem tudtam azonosulni az ő értékrendjében. Ennek ellenére úgy jöttünk el a műsorból, hogy sokkal jobb viszonyban voltunk, mint amikor odamentünk" – mesélte.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

Dietz szerint már a négy évvel ezelőtti műsorban is voltak jelek, amelyek arra utaltak, hogy Berki nincs túl jó egészségi állapotban: "Sokan azon nevettek, hogy hogy leosztottam Berkit. A döntő után mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót az egészsége érdekében. Nem piszkálni akartam ezzel, hanem előtte

Pedig öt évvel fiatalabb volt nálam. Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek" – mondta.

Videón a műsor egy emlékezetes része:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről