Elszöktek a farkasok a NOX fotózásáról

Nox
Vágólapra másolva!
A 2002 és 2009 között működő, magyar népzenei alapokra építkező NOX együttes számos szakmai díjat elnyert, valamint több dupla platinalemezzel és máig ismert slágerrel is büszkélkedhet. A rajongók éppen ezért csalódással fogadták, amikor 13 évvel ezelőtt bejelentették, hogy feloszlanak. A formáció táncos tagja, Nagy Tamás azért búcsúzott a csapattól, hogy több időt szentelhessen családjának, míg Péter Szabó Szilvia énekesnő külföldön próbált szerencsét. A nagy visszatérésről most a Család-barát vendégeiként nyilatkozott a páros, akiket évek óta nem láthatott együtt a közönség.
Vágólapra másolva!

„2022 életem egyik legkülönlegesebb éve. Egyfelől idén leszek negyvenéves és 20 éve, hogy először színpadra álltam, másfelől advent első vasárnapján, november 27-én lesz a kislányom hatodik születésnapja, és 13 év csend után ekkor léphet ismét színpadra a NOX" – kezdte Péter Szabó Szilvia, a visszatérését ünneplő NOX zenekar énekesnője, aki a Duna műsorának vendégeként egy izgalmas történetet is elmesélt a formáció múltjából.

„A NOX első hivatalos fotózásának idején 19 éves voltam. A koncepció az volt, hogy egy farkas szabadon sétáljon mögöttem a háttérben, ehhez egy kidőlt fát nyers hússal kentek be. Akkor mesélték, hogy a vadállatokkal gyakran úgy dolgoznak forgatásokon, hogy a felvétel előtt kevesebbet kapnak enni, mert éhesen kezesbárányként viselkednek a jutalomfalat reményében. Mi öt farkassal dolgoztunk, akik

Amikor meglett az első két állat, az idomár a kezembe nyomta a láncukat, én pedig ott álltam a vaksötétben, teljesen lefagyva" – mesélte, ma már nevetve Péter Szabó Szilvia, aki 2022-ben is hasonló látványos, izgalmas előadással szeretné lenyűgözni a közönséget.

A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről