A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jövőre már a kisbabáját akarja a kezében tartani Vajna Tímea az amerikai zászló helyett

Vajna Tímea, Vajna Timi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk tegnap, Andy vajna özvegye megszerezte az amerikai állampolgárságot. Most kicsit hosszabban írt arról, hogy érzi magát. 
Vágólapra másolva!

"Tegnap végre magyar-amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok... Igaz, megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd.

Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat... Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén... nem tudtam elvállalni a kedvenc TV mûsoromat a Dancing with the stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat" - írta.

Vajna Tímea Instagram

"Mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, fõleg ebben a mai világban... csak az adó ne lenne itt közel 50%.... Amit a médiában olvastok az nem mindig igaz, sõt..Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem jövõ ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett" - írta követőinek a közösségi oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!