A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Árpa Attila: A kamaszkori sebeimért a felnőttkori szerelmeim fizetnek most meg

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
A kamasz Árpa Attila szó szerint mindent megtett annak érdekében, hogy az övé legyen a kiszemelt nő, ám valamiért rendre kudarcba fulladtak a próbálkozásai.
Vágólapra másolva!

"Tizenhat éves voltam, amikor Kaliforniában letettem a jogsit, így ott már vezethettem, Németországban viszont, ahol éltünk ott elvileg nem... Ez persze nem állított meg. Akkoriban a nálam idősebb csajokért voltam oda, a 18-20 évesekért, akik értelemszerűen szóba sem álltak velem. Ezért, az egyik alkalommal például elloptam az apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz, de nem jött össze a randi" - mesélte a Borsnak, majd így folytatta:

"De Amerikából is van ilyen történetem: ott a három havi pénzemen, amit a megélhetésre kaptam mint cserediák, vettem egy használt Cadillac Eldorádót, és azzal indultam egy lány után.

Árpa Attila azt mondja, ezek a csalódások tették azzá, akivé mára vált.

Azokba voltam ugyanis szerelmes, akikkel nem voltam egy súlycsoportban. Ezekért a kamaszkori sebeimért a felnőttkori szerelmeim fizetnek most meg" - árulta el a színész, aki hamarosan a TV2-n keresi majd az új párját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!