A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, hogy kaphatják meg az örökséget Berki Krisztián lányai

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Szilágyi Roland azon kevesek közé tartozott, aki ügyvédként rálátott Berki Krisztián pénzügyeire, barátként pedig magánéletére.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztiánra május 6-án reggel talált rá kislánya, Natasa a lakásának az erkélyén, szívmegállás okozta a halálát nem sokkal éjfél után. Berki Krisztián egykori jogi képviselője tisztázta a celeb örökségéről felröppent híreket, miszerint hatalmas adósságot hagyott lányaira és feleségére. A celeb halálával két csonka családban élő gyermek lett félárva.

Szilágyi Roland négy éven keresztül képviselte Berkit, eközben barátok is lettek. Állítólag már ekkor is légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küszködött.

Ezek a testépítő múltjának a hozadékai voltak. Erre jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, amelyek miatt elindult a celeb a lejtőn.

"Sok helyen megjelent, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára, de ez azért így nem igaz" – szögezte le az ügyvéd.

– idézte a Bors.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Mazsi a lányokkal ellentétben adósságot örökölt volt férjétől.

Szilágyi Roland azt is elmondta, egykori védencének ugyanolyan tartozásai voltak, mint egy normál embernek. Nem nagy összegekről volt szó, kivétel a lakásfelújítási ügy. Berki Krisztián milliókkal tartozott a kivitelezőknek, majd el is adta az ingatlant, és utána sem fizette ki őket. Ennek az ügynek a megoldása már feleségére, Mazsira hárult.

Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban a nyilatkozó állítása szerint. Berki Krisztiánnak nem az adósság volt a problémája, hanem hogy folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok. Házassága nem alakult jól az elmúlt fél évben, volt, hogy Berki Krisztián el is költözött otthonról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!