A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata tele van kompromisszumokkal

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Bár Kulcsár Edina és G.w.M már hónapok óta egy párt alkotnak, a rapper csak most beszélt arról, hogy kezdetben szokatlan volt számára az, hogy kedvese közszereplő, de nem csak emiatt kell kompromisszumokat kötni a kapcsolatukba.
Vágólapra másolva!

G.w.M elmondása szerint büszke arra, hogy képesek kompromisszumot kötni, ugyanis származásából adódóan vannak tradíciók a családjában, ahogy Kulcsár Edinának is megvan a sajátjai.

"Ő egy közszereplő, egy szépségkirálynő, aki a médiában szerepel. Üzletasszony, leül meetingelni egy férfival, ez például zavarhatna, de ez is vele járó dolog, ami mellett eltekintek" - ecsetelte Mága Jennifer - Sztárok az életemből című műsorában a TV2-n.

Már többször emlegették, de most hivatalosan meg is erősítette, hogy hamarosan közös daluk is megjelenik majd, amely már elkészült, de egyelőre még nem adták ki.

G.w.M a gyermekeiről is beszélt: "A lehetőségeimhez képest nagyon ki van maxolva a kapcsolatunk. Nagyon igyekszem, és nagyon szeretném betölteni azt a szerepet, amit be kell. Nekem ők az életem értelmei, bármit teszek az életben, az az ő javukat szolgálja. Ami tőlem telik, én azt maximálisan megteszem."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!