A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kulcsár Edina elhagyott férje: Teljesen sosem jöhet rendbe minden

Szabó András Csuti
Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Csuti élete hatalmas fordulatot vett az utóbbi néhány hónapban, hiszen gyerekei édesanyjával, Kulcsár Edinával különváltak az útjaik. Bár most már ő is új kapcsolatban él, mégis van hiányérzete.
Vágólapra másolva!

"A gyerekek szempontjából abszolút megvan a közös nevező, és elképesztően büszke vagyok erre. Edinával mindketten tudjuk, az a legfontosabb, hogy szerető anyukájuk és szerető apukájuk legyen – árulta el a Blikknek Csuti. Az édesapa a válása ellenére is sokat lehet a 3 és fél éves Medoxszal és a 2 éves Ninával, ám néha úgy érzi, nem eleget.

Ezen nem lehet már változtatni, de minden más tökéletesen rendben van" – vallotta be Kulcsár Edina volt férje, akinek a boldogságához nagyban hozzájárul a párja, Gina is.

Forrás: Szabo András Csuti

"El vagyok kényeztetve. Sok szeretet kaptam év elejétől olyan helyekről, amit nem is gondoltam volna. Hálás lehetek, hogy ennyi szerető ember vesz körbe. Ginát a gyerekeknek is bemutattam már, egyre nagyobb teret kap az életemben, egyre többet tapasztalunk egymásból. Úgy jött az életembe, mint egy nyári zápor. Az egyik pillanatban még borús volt, aztán 48 óra leforgása alatt átalakult minden. Gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, elkényeztet. Maximálisan helyt áll mindenben, pedig a megismerkedésünkkor durva mély vízbe került az életem tengerében" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!