A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mészáros Árpád Zsolt visszavonul a színészettől

Mészáros Árpád Zsolt beszélget énekes HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2013. május 6. Mészáros Árpád Zsolt színész, musicalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Mészáros Árpád Zsolt arról beszélt, hogy egy időre biztosan visszavonul a színészettől, külföldön próbálna szerencsét a családjával. 
Vágólapra másolva!

A MÁZS becenéven is ismert Mészáros Árpád Zsolt a Mokka riporterének, Hederman Stellának mesélt a döntése okairól, hogy miért vetne véget több évtizedes színészi pályájának.

Mészáros Árpád Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Számot kellett vetni magammal, hogy mi is van még hátra az életemből. Közel 50 éves vagyok, több mint 30 éve vagyok a pályán mint színházi ember, valaki szeret, valaki nem. Eljátszottam nagyon sok szerepet, nagyon sok kollégát és nagyon sok sorsot ismertem meg. Nagyon sokat kaptam, az életemet is a színháztól kaptam, hiszen az mentett meg a daganatos betegségből való kilábalásnál. Szóval mindent ettől kaptam, de azt gondolom, hogy egy kapcsolat is el tud fáradni, én meg évek óta nem nagyon éreztem már úgy magam az Operettszínházban, ahogy megérdemeltem volna ennyi év után...

mind lelkileg, mind érzelmileg, mind szakmailag, és azt gondolom, hogy kell egy kis pihenő" – magyarázta.

Mészáros Árpád Zsolt a botrányos körülmények között távozott rendező, a magát Kerónak hívató Kerényi Miklós Gábor kvázi felfedezettje volt, de már az ő idejében is sok konfliktus vette körül a musicalszínészt, és egyre inkább epizódistává vált.

Mészáros azt is elárulta, hogy mivel szeretne foglalkozni a színészet helyett: két barátjával együtt vett egy üzlethelyiséget az olaszországi Bibionéban, ott nyitnak magyar éttermet. További részletek a TV2 videójában:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!