A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Soltész Rezső súlyos beteg

Soltész Rezső beszél CSELEKVÉS énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY zeneszerző
Budapest, 2017. november 15. Soltész Rezső énekes, zeneszerző, szövegíró, lapkiadó a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Corvina és Oxigén együttesek vezetőjének munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Az énekes most már remek formában van, szívbetegsége óta sokkal jobban odafigyel magára.
Vágólapra másolva!

Soltész Rezső hihetetlen tempóban készül nyári turnéjára, ahol több helyszínen fogja bemutatni legújabb, és egyben első online felületen megjelent albumát: a Csillagokat, melyben a zenetörténet állócsillagainak dalait énekli.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Már '81-ben is ezt énekeltem: amíg csak élek, énekelek én! Már akkor sejtettem, de most értem igazán, hogy mit jelent ez. Annyi energiát érzek még magamban, mint fiatalkoromban. Bár igaz, hogy voltak problémáim a szívemmel, így jobban oda is kell figyelnem" - mondta a Borsnak Soltész Rezső, aki korábban már egy értágító beavatkozáson esett át.

Kardiológusával egyeztetve ekkor kicsit visszább kellett vennie az előadói jelenlétből, fél évre "kényszerpihenő-pályára" lépett. "Mindig kérek a színpadi öltözőbe kólát, csokit és az imádott kávémat is. Nekem beválik, jót tesz, kitapasztaltam már. Gyakran mérem a vérnyomásom, mert azzal is volt már problémám, és ha észlelek bármilyen bajra utaló jelet, akkor rögtön visszafogom a tempót" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!