Magyar meztelen celebek háborúja: Két p.csamutogatás között menj pszichológushoz

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, tegnap este szellőztették meg a hírt, miszerint Sáfrány Emesére, az egykori Aleska Diamondra újra rátalált a szerelem a TNT zenekar egyik tagjának, Zuber Krisztiánnak személyében. Sokaknak túl korainak tűnik Sáfrány továbblépése, hiszen még csak áprilisban jelentette be hivatalosan, hogy szakítottak gyereke apjával. Erre a hírre reagált Baukó Éva is a tőle megszokott stílusban, majd több magyar sztár is véleményezte a dolgot a bejegyzés alatt.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva először egy zárt Facebook csoportban kritizálta az egykori pornószínésznőt, akit folyamatosan az egykori fantázianevén nevez a bejegyzésben, pedig tudva lévő, hogy Sáfránynak ez utólag sértő.

A csoportban azt is megosztották, hogy a ma már légtornával foglalkozó,

egykori felnőttfilmes privát üzenetben írt Baukó Évának, hogy szerinte túl sok ideje van, ha az ő magánéletével ráér foglalkozni.

Ezek után Baukó Éva úgy döntött, hogy nyilvánosan is elmondja véleményét arról, hogy szerinte Sáfránynak mentális problémái vannak és pszichológushoz kellene járnia, ha a négyéves kapcsolata után pár hónappal már is új párra van szüksége és bulizni is eljár az egyéves kisfia mellett.

Sáfrány Emese Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

A bejegyzés alatt megjelent Curtis is privát felhasználói fiókjáról, aki annyival kommentálta a dolgot, hogy a TNT egyik dalszövegéből ennyit idézett: Kicsi gesztenye,barna a szeme, feltételezhetően nem jóindulatból írta.

Baukó Éva posztja alól nem hiányozhatott Nagy Alekosz sem, akivel se veled se nélküled kapcsolatot ápolnak a mai napig. Nagy Alekosz a tárgytól teljesen eltért, ő Nádai Anikót sértegette kommentben a mostani terhessége miatt.

Ha akkor kiviszem párbajozni, 90/10-el kint marad, és mára azt sem tudják kicsoda. Sok Boldogságot!" – fogalmazott a botrányhős, utalva az egykori valóságshow-béli múltjukra is utalva.

"SZÓLÁSSZABADSÀG!!! Kedves DIAMOND! Azért itt , és nem csak privátban mert én egy őszinte nő vagyok , akinek lehet véleménye. Egy bulvárcsoportban leírtam az "az új kapcsolatodról " az álláspontomat kedves Aleska! Szóval volt egy 4 éves kapcsolatod, amiből született egy kisfiú , a gyermek még fél éves sem volt, de màr szétmentetek. Ez nagyon sajánlatos.

... Fel kéne keresned 2 forgatás és 2 szoptatás között egy pszichológust.:: Ugyanis az nem normális, hogy még a "gyászidő" le sem telt, te tolod fel a "kovis" -csábítós képeket instára, hogy hahó férfiak itt vagyok gyertek "termékenyítsetek meg"! Csináljatok nagy hasat, mint VV Anikónak "fél évente " egyszer. Nos muszáj volt e sorokat kiokàdnom magamból, mert instán rámírtál, hogy sok az időm!!! Kedves Aleska: én nem az instán élem az életemet mint te és az álszent ribi celeb barátnőid, és nem is szeretnék mártírkodni, olyan vagyok amilyen de legalább őszinte.

Ha 14 éves lesz mit fogsz neki mondani a felnőttfilmjeidre. Sajnos nekem még nincs gyermekem de szeretnék , és úgy tudom, hogy a gyermek életében az első három év a legfontosabb kötődési folyamat. Én járok pszichológushoz, szóval sokat fejlődtem.. Ő most nem fog örülni ennek a posztnak , de hogy még te kérsz számon, hogy sok az időm az felháborító. 2 instaposzt, 2 p*csamutogatás, 2 szoptatás között ajánlom neked Dr.Almássy Kitty-t! Én nem hozzá járok , de neki jó könyvei vannak. Kitartást jobbulást" - fakadt ki Baukó hivatalos Facebook-oldalán.

Baukó Éva Forrás: Baukó Éva
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről