Johnny Depp lánya és a szókimondó rapper mindenkit sokkol

Hírességek
WEST HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 23: Singer The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye) arrives at the 1st Annual Black Music Action Coalition's Music in Action Awards held at the 1 Hotel West Hollywood on September 23, 2021 in West Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megérkezett a közös sorozatuk előzetese és nagyon ütős lett.
Vágólapra másolva!

Mi sülhet ki abból ha az Emmy-díjas Eufória sorozat kreatív agya, Sam Levinson összeáll napjaink egyik legnagyobb sztárjával és Johnny Depp lányával? Hát egy újabb zseniális sorozat, melynek most megérkezett a trailere is.

A The Idol című, egyelőre 7 részes sorozat, a zeneipar sötét oldalára kalauzol, melybe keveredik némi bűntény is, hogy még izgalmasabb legyen. The Weeknd (polgári nevén Abel Tesfaye), egy klubtulajdonost alakít, akiről kiderül, hogy egy szekta vezetője is egyben. Ő lesz a Lily Rose Depp által megformált feltörekvő popénekesnő szerelmének tárgya, így ő is veszélybe sodródik a románccal.

Érdekesség, hogy az énekes a pletykák szerint nem volt elégedett a sorozat eredeti forgatókönyvével, ezért az ő kedvéért átírtak pár dolgot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről