Kiderült, miért volt teljesen meztelen az RTL-sztár a végzetes drogszeánsz után

VV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalán
Vágólapra másolva!
Béres Anettet a siklósi szőlősben találta meg egy idős férfi. Az egykori valóvilágos teljesen meztelen volt, és csúnyán megsérült.
Vágólapra másolva!

Meztelenül, törött csontokkal és öntudatlan állapotban találtak rá a siklósi szőlősben VV Anettre egy spirituális szeánsz után. Ezt a megtisztulási rituálét nem csinálhatja bárki, komoly következményei lehetnek ennek a sámánszertartásnak. Varga Viktor Peruban maga is részt vett egy ilyen szeánszon, az énekes a Mokkában beszélt arról, hogyan is néz ki egy ilyen szertartás.

Forrás:TV2 Sajtószoba

- magyarázta Viktor, aki elmondta, szerinte miért alakulhatott ilyen drámaian Anettnál a szeánsz.

"Az a feltételezésem, hogy vannak mentális betegségek, amikről nem is tud az ember saját magában se, és amikor kint vagy egy dél-amerikai dzsungelben és figyelnek téged ezek az emberek 3-4 héten keresztül, akkor ott kiderül, hogy egyáltalán alkalmas vagy-e arra, hogy ilyet magadhoz vegyél. Rengeteg ismeretre van szükség ahhoz, hogy egyrészt tudd, mi vár ott rád, mire számíthatsz, hogy ne legyen pánikrohamod..." - mondta Viktor, aki hozzátette, hogy külföldön lelki betegségek gyógyítására alkalmazzák az ayahuasca nevű főzetet. De mindig a sámán méri ki pontosan, hogy ki, mennyit fogyaszthat el belőle, ugyanis ez egy méreg.

- magyarázta az énekes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről