A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kínos botrány lett egy tévés forgatásból

66th Annual Primetime Emmy Awards - Show GettyImageRank2 Humor VERTICAL Receiving USA International Landmark California City Of Los Angeles Television Show Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Best Supporting Actor Celebrities Ty Burrell Best B
TV personality Stephen Colbert speaks onstage at the 66th Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on August 25, 2014 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kínos botrány keveredett a Kapitólium-beli kirándulásból: a Late Night Show Stephen Colberttel alkotói kisebb botrányba keveredtek Washingtonban: kísérő nélkül, engedély nélkül fogattak az épületben.
Vágólapra másolva!

A washingtoni ügyészség kimondta, azonban, hogy nem indul az illetékesek ellen komolyabb eljárás, annak ellenére, hogy múlt hónapban már letartóztatták őket-írja a Deadline. A kongresszusi dolgozók hívták meg őket, hogy látogassanak el az épületbe, ám - állítólag - soha nem hívták fel a figyelmüket arra, hogy kötelező a kísérő. A rendőrség közleménye szerint ők több alkalommal is közölték a csoport tagjaival, hogy kötelező kísérettel menni, ráadásul ott tartózkodásra jogosító kártyájuk sem volt.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A kilenc embert végül letartóztatták, mert a csoport tagjaival többször is közölték, mielőtt beléptek a Kongresszusi épületekbe, hogy végig kísérővel kell maradniuk az épületben, és ezt ők nem így tettek.

A letartóztatottak között volt Robert Smigel is, aki a Colbert Show bábfelelőse és hangja egyben. A kilenc ember - állításuk szerint - előzetes engedéllyel tartózkodott ott és csak stand-up videókat szerettek volna forgatni a folyosón.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!