Öt fegyveres végzett a háza előtt üldögélő sztárral

Pandora SXSW 2018 GettyImageRank2 Performance USA Texas Austin - Texas Photography Arts Culture and Entertainment South By Southwest Pandora Radio Gulf Coast States FeedRouted_Global FeedRouted_NorthAmerica #PandoraSXSW JayDaYoungan Horizontal
AUSTIN, TX - MARCH 15: Jaydayoungan performs onstage during Pandora SXSW 2018 on March 14, 2018 in Austin, Texas. Vivien Killilea/Getty Images for Pandora/AFP (Photo by Vivien Killilea / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Részletek derültek ki a 24 éves rapper, JayDaYoungan meggyilkolásáról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a louisianai Bogalusában a saját birtokán lőtték agyon a 24 éves rappert, a JayDaYoungan néven ismert Javorius Tykies Scottot – most pedig újabb részletek derültek ki a haláláról.

A lövöldözést túlélte ugyanis a rapper apja, Kenyatta Scott, aki a TMZ-nek azt mesélte, hogy öten támadtak rá és a fiára. Elmondása szerint az utcai fronton üldögéltek a kertben, amikor a ház előtt megállt egy fekete autó, és kiugrott belőle három fegyveres – majd amikor Scotték megpróbáltak bemenekülni a házba, oldalról felbukkant még két férfi.

JayDaYoungan a színpadon Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Vivien Killilea

Scott elmondta azt is, hogy nála szintén volt fegyver, így visszalőtt a támadókra: végül őt csak a karján találták el kétszer, a fia azonban legalább nyolc lövést kapott, a kórházba szállítás után bele is halt a sérüléseibe. Scott szerint féltékenységből elkövetett támadásról volt szó, Bogalusában sokan irigyelték a fia sikerét.

JayDaYoungan 2017-ben szerződött le az Atlantic Recordsszal, debütáló lemeze, a Misunderstood a 43. helyet szerezte meg a slágerlistán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!