A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
HUNMuszukajev Iszmail
12:10BirkózásIslam Dudaev-Iszmail Muszukajev
NyílNyíl

Viczián Viktória tagadja, hogy lecserélte a barátját az ismert magyar énekesre

Viczián Viktória
Vágólapra másolva!
Veréb Tamással hozták hírbe a szépségkirálynőt, aki tagadja, hogy együtt lennének.
Vágólapra másolva!

Elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Veréb Tamás és Viczián Viktória talán egy párt alkotnak. A 2017-es szépségkirálynő elmondta, szó sincs erről, ő boldog kapcsolatban él. Nem lehet tudni, hogy az énekes a válása óta nyitott-e már egy új párkapcsolatra, nagy valószínűséggel azért indultak el a találgatások, mert mindketten megjelentek egymás Instagram-történetében. A lánynál egy közös fotón voltak láthatóak együtt, Veréb Tomi pedig a közösségi oldalán egy videóban köszönte meg a szépségkirálynő kedvességét, amiért apró ajándékkal lepte meg a színészt.

instagram.com/viktoria_viczian/

A Bors megkereste a Miss Earth Hungary 2017-es győztesét, aki elmondta az igazságot. "Én Krisztiánnal vagyok együtt, Tomi csak nagyon jó barátom. Közös a baráti társaságunk, amiben két fiú és két lány van, ő az egyikük" - mondta, és Somhegyi Krisztiánnal való kapcsolatára is kitért.

"Nem igazán vagyok jó a dátumokban, de úgy április óta alkotunk egy párt Krisztiánnal. Világéletemben védtem a kapcsolataimat és valószínűleg ezután is ezt fogom tenni" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!