A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili

Bódi Csabi már 23 évesen megírta a végrendeletét

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabi remek egészségnek örvend, de két évtizeddel ezelőtt gondoskodott a felesége és a gyerekei jólétéről arra az esetre, ha nem várt esemény történne vele.
Vágólapra másolva!

"Nem vagyok milliárdos, de szépen élünk. Igazából mi a gazdagságunkat nem pénzben mérjük, hanem a családban, ami mindenekfelett áll. (...) Nem jártam diszkóba, night-clubokba, hanem amit húsz évvel ezelőtt kerestem, félretettem. Emlékszem, milyen boldog voltam, amikor összegyűlt 500 000 forint! Azt mind félretettem, befektettem, aztán lekötöttem. Ahogy édesanyámtól tanultam, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Most lehet látni a 20 év kőkemény munkájának eredményét. Van egy húszéves életbiztosításom, ami a családomról, a gyerekeimről gondoskodik" – mondta.

Forrás: Instagram/Bódi Csabi

Bódi Csabi mindössze 23 éves volt, amikor úgy döntött, minden váratlan eseményre felkészül.

Persze, pénzzel nem lehet pótolni a hiányomat, de az is nagy segítség nekik, ha nem kell aggódniuk a sírhelyem és az egyéb dolgok miatt, ami ezzel jár" – magyarázta az énekes, akinek ez idáig nem sikerült megvalósítania valamit, amire nagyon vágyik.

Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy fogom ezt nekik megoldani. Igyekszem a jó dolgokra fókuszálni, az a lényeg, hogy egészségesek vagyunk, van munkánk, és szeretünk dolgozni" – idézte a Ripost.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!