Forgács Gábor: Minden napért hálás vagyok

Kislányként várták Forgács Gábort a szülei tv bulvár
Forgács Gábor, színművész.
Vágólapra másolva!
A mindig energikus és vidám színész nem érzi, hogy pihennie kéne. Imádja a munkáját, így gyakran jár be a stúdióba és bármilyen felkérésnek örömmel tesz eleget.
Vágólapra másolva!

Forgács Gábor igyekszik minden pillanatot boldogan megélni, hogy elégedetten térjen haza. A nyáron is rengeteget dolgozott, de nem érzi, hogy pihennie kéne. Akadt is bőven mit csinálnia, két hangoskönyv és rengeteg kisebb-nagyobb szinkronszerep miatt szinte folyton a stúdióban volt.

"Jól érzem magam! Munkám is van bőven, ma két szinkronom volt betervezve, éppen most megyek a következő munkámhoz – mesélte lapunknak örömködve Forgács Gábor.

– mondta a Borsnak.

"Persze azért egy-egy napon jutott a pihenésre is idő" – tette hozzá. Ilyenkor lementek a Balatonra vagy az unokákkal töltötte idejét. Bevallása szerint már nem szeret sokat utazni, inkább az otthona kényelmét választja.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"A nyáron két hangoskönyvet is felvettem az otthoni stúdiómban. Nem kell nagy dolgot elképzelni, de pont elég, hogy felmondjam a szövegeket. Ilyenkor mindig elvonulok, nekem csend kell a munkához" – mesélte.

Forgács Gábor úgy véli, nem szabad bánkódnunk a mindennapokban, mindig meg kell találni az értelmét annak, hogy örüljünk.

A pillanatnak kell örülni, és olyan élményeket szerezni, amik értékesebbé teszik a jelent. Persze én is gondolkodom előre, de úgy hajtom le a fejemet, hogy ma is egy jó és értékes nap van mögöttem. Örömmel tölt el, ha valaki azért hív fel, mert szükség van rám és nem csak azért, mert kell – fűzte hozzá a színész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről