Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Most kezdené az iskolát L.L. Junior kisfia

L.L. Junior fia Dávidka temetése
Vágólapra másolva!
Napra pontosan három éve, hogy L.L. Junior kisfia, Dávidka egy forgalmas úton az autó elé szaladt, és az autó halálra gázolta. A kisfiú éppen most kezdené az iskolát, mesélt erről is a Borsnak a még mindig gyászoló édesapa.
Vágólapra másolva!

Szomorú évforduló a mai Hopp Csilla és L.L. Junior életében: három éve veszítették el kisfiúkat, Dávidkát.

A zenész máig mindennap imádkozik a kisfiáért, és hálát ad, hogy három évig mellette volt egy kis angyalka Dávidka személyében - írja a lap. Az augusztus vége tehát egy nagyon nehéz és terhelt időszak az azóta már szétvált szülőknek.

"Nagyon nehéz.

Három évig mellettünk volt az én kis angyalkám.

Tudod, nem akarok szomorúsággal emlékezni rá, a hiányáról beszélni, hanem arról, hogy rövidke életében mit tanultunk tőle. Sorszerű ez, mert mi is ott állunk Lacikával, hogy valami új kezdődik, újra indul, ugyanakkor a gondolatainkban mindig ott van, hogy eggyel kevesebben állunk ott a iskola kapujában" - mondta a lapnak L.L. Junior, hiszen Dávidka éppen most kezdené az iskolát, így idén különösen fájó halálának az évfordulója.

Három éve halt meg L.L. Junior kisfia Forrás: Life.hu

A Fonogram-díjas zenész nagyobbik fia, Lacika azonban Dávidka helyett is teljesít az iskolában, és nem is akárhogy. Junior is kiveszi a részét a tanulásban, segít ahol tud.

"Dávidka nincs itt velünk, de Lacikámnak az eredményei nagyon jók! Jelesre vizsgázott az elmúlt évben is, és kitűnő az idei évben a terv, melyet meg fog ugrani, úgy hiszem! – büszkélkedett Junior nagyfiával, és azt is elmondta, hogy sokszor imádkoznak együtt Lacika kis tesójáért, hiszen a most 9 éves fiú még emlékszik rá. Noha még kicsi volt ő is, de mégis nagyon élesen emlékszik rá.

Néha alvásból fölriad, sír, és mondja, mennyire hiányzik neki Dávidka

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről