Kihagyta az öccse Ben Affleck esküvőjét

Premiere Of Amazon Studios' "Manchester By The Sea" - Arrivals GettyImageRank1 USA California Beverly Hills - California Film Premiere Premiere Photography Film Industry Red Carpet Event Ben Affleck Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Sam
BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 14: Actors Ben Affleck and Casey Affleck attend the premiere of Amazon Studios' "Manchester By The Sea" at Samuel Goldwyn Theater on November 14, 2016 in Beverly Hills, California. Phillip Faraone/Getty Images/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Casey Affleck nem volt ott a bátyja, Ben Affleck esküvőjén, éppen más dolga volt.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck öccse, a szintén Oscar-díjas Casey Affleck nem volt ott a nagyszabású szombati esküvőn, így nem lehetett a tanúja annak, hogy a bátyja másodszor is elveszi Jennifer Lopezt.

Ben Affleck és Casey Affleck Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Phillip Faraone

A család többi része már javában Georgiában készülődött a nagy eseményre, miközben a TMZ fotóriportere Los Angelesben futott össze Casey-vel – ám amikor az esküvőről kérdezte, a színész nem válaszolt, egyszerűen odébbállt.

A People magazinnak azóta egy ismerős elárulta, hogy Casey-nek "sajnos családi, szülői kötelessége támadt otthon" – ami csak azért érdekes, mert a sztárnak nem kicsik már a gyerekei, egy 14 és egy 18 éves fia van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről