A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Baukó Éva és Young G Béci háborúja: Alekosz szerint eljött az ideje, hogy beleszóljon

Nagy Alekosz Alekosz csajozás nők
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Baukó Éva és Young G Béci között óriási vita zajlik a nyilvánosság előtt, bár azt pontosan nem tudni, hogy mi vezetett idáig, de sosem kedvelték egymást igazán. Mind a ketten egymásra mutogatnak, hogy melyikük kezdte előbb a másik lejáratását és azóta is megy a vita. Most Nagy Alekosz is úgy érezte, hogy eljött az ideje, hogy beleszóljon a dolgokba, hiszen a rapper őt is megsértette a korábbi, nagy port kavaró bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

Baukó Évának nem kellett sok idő, hogy reagáljon a Young G Béci által közzétett Instagram-sztorira, melyben őt sértegette. Baukó sajátos stílusban fogalmazta meg a választ, nyilván ezzel olajat öntött a tűzre. A nyilvános kommentháborúhoz csatlakozott Nagy Alekosz is, aki szintén egykori valóságshow-szereplőként vált ismertté a rapperrel és a botrányhősnővel. Mivel Alekosz úgy érezte, hogy őt is megsértette üzenetében a rapper, ezért nem hagyhatta szó nélkül a történteket.

Forrás: Young G Béci Instagram


megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt.

Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje,

és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes – nyilatkozta sajátos stílusában a Blikknek.

Baukó Éva és Alekosz Forrás: Baukó Éva / Facebook
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!