A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megdöbbentő dolgot mondott Berki Krisztián édesanyja Mazsiról

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesanyja szerint a volt menye tudatos nő, aki semmit sem csinál véletlenül. Ha nyilvánosan megjelenik egy férfi oldalán, akkor pontosan tudja, hogy fel fogják ismerni. Pont ezért megy oda.
Vágólapra másolva!

Forrnak az indulatok Berki Krisztián szüleiben, akik mást sem látnak hetek óta, minthogy Mazsi a budapesti éjszakában járt egy férfivel, luxus dzsippel furikázik, és a reptérre kíséri a titokzatos lovagját.

- mondta indulatos hangon Krisztián édesanyja, Júlia a Borsnak, majd így folytatta: – Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban... A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok....

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A gyászoló édesanya döbbenten figyeli Mazsi viselkedését, ami nem most változott meg egyébként:

– Jól éreztem én már akkor is, amikor utoljára találkoztunk, hogy nem stimmel valami – folytatta Júlia – A nyáron, azt hiszem júliusban voltam utoljára náluk, az unokámat látogattam meg, Mazsi pedig nagyon furcsán viselkedett... azt éreztem, hogy végig azon gondolkodik, hogy bárcsak ne lennék ott. Már régen máshol járt az esze, nem a régi családján, az biztos! De nem baj – tette hozzá – majd az Isten teszi a dolgát.

Berki Krisztián édesanya szerint Mazsi provokatív viselkedése előre megtervezett, amivel célja van.

– Én sokat gondolkodtam azon, hogy miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az észszerű, ha bujkálna nem? – kérdezi, majd meg is válaszolja a magának – Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul.

Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte, és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin.

Berki Mazsi mégsem utazott külföldre

A Bors a Dancing with the Stars táncpróba helyszínén kapta lencsevégre Berki Mazsit, aki mégsem utazott szerelmével külföldre. Korábban az egyik napilap olvasóriportere vasárnap készített egy fotót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol kislányával és a titokzatos szerelmével tartózkodott. Feltételezések szerint Mazsiék külföldre utaztak egy közös nyaralásra, ráadásul már nem is először. Most azonban úgy tűnik, túl rövidre sikerült a külföldi pihenés, vagy pedig el sem utazott Mazsi. Már csak azért sem, mert gőzerővel készült a Dancing with the Stars műsorra, ami komoly felkészülést igényel, így a próbák elengedhetetlenek számára.

A Bors a táncpróba helyszínre ment, ott várta Mazsit, de hiába tettek fel neki kérdéseket beült a luxus dzsipbe, és elhajtott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!