A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Keményen visszaszólt az őt kritizálóknak az RTL Klub gyerekverő sztárjának felesége

Molnár-Fazekas Vivien
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, Molnár Gusztávot elhagyta felesége, majd hivatalos közösségi oldalán közölte a nyilvánossággal, hogy döntése végleges és el fog válni az alkoholista színésztől. Molnár-Fazekas Vivien a döntése után egyre több megrázó részletet árult el megromlott kapcsolatukról, ennek ellenére mégis vannak, akik őt támadják döntése miatt.
Vágólapra másolva!

Molnár-Fazekas Vivien sokáig próbált segíteni férjén, aki alkoholizmussal és bipoláris elmezavarral is küzd, jelenleg is elvonón van, mert szeretné helyrehozni a házasságát. A béküléstől Molnár-Fazekas egyértelműen elzárkózik, hiszen sok megaláztatáson és bántalmazáson ment keresztül a színész miatt.

Úgy gondolja, hogy fontos lezárnia a múltat és ellőre tekintenie, hiszen van egy hétéves kisfia előző kapcsolatából. Ennek ellenére igyekszik a jóra emlékezni és nem haraggal gondolni Molnár Gusztávra.
Molnár-Fazekast döntése miatt mégis sokan kritizálták, vannak, akik szerint eldobja férjét és nem tesz meg mindent azért, hogy megmentse házasságát. A feleségnek elege lett a kioktatásból, most keményen visszavágott kritikusainak a közösségi oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!