A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rubint Rékát sokan támadják, most visszavágott

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Rubint Réka és Andrei Mangra
Rubint Réka és Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
Keményen készül a Dancing with the Starsra.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka és Andrei Mangra párban lesz látható a TV2 táncos show-jában. Szeptember 2-án a Mokkában elmondták, hogy kölcsönösen biztatják egymást és nem foglalkoznak a kritkákkal. "Túl izmos vagyok? Ezzel nem tudok mit kezdeni, ez a munkám. Harminc éve tartok edzéseket, nehéz nem izmosnak lenni. De sok időt szánok arra, hogy nyújtsak egy külön edző segítségével" - mondta Rubint Réka a hozzászólásokra reagálva.

Rubint Réka és Andrei Mangra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mangra szerint nem probléma, ha egy nő izmos. "Minden kommenet köszönünk, de mindenkinek megvan a saját teste, és engem nem zavar, hogy Réka izmos. Ez nem fontos. Az igen, hogy százszázalékosan ott legyen... amúgy minden nő máskép nőies" - vélekedett.

Rubint Réka és Andrei Mangra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy éve még Tóth Andi volt a táncpartnere: "Most egy új párom van, Andit eltettem az emlékeim közé. Én minden évben tanultam valamit szakmailag és emberileg is, minden évben fejlődtem, ezért csinálom" - mondta. Hatodik Dancing-évadjánál tart amúgy, szerepelt egy román évadban, két szezont csinált Belgiumban és ez lesz neki a harmadik magyar évadja.

Rubint Réka még elmondta, hogy imád próbálni, nagyon várja, ma is gyakorolnak, hogy minden rendben menjen az első adásra. "Andrei azt mondta nekem, hogy a Réka karaktert nem akarja megtörni: azt kell belőlem kihozni, amit ezzel lehet ötvözni. Jobb partnert pedig nem is kaphattam volna" - lelkesedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!