Tényleg elvesztettem mindent - ezzel sajnáltatja magát az RTL gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Akár másfél évig is az elvonón lehet Molnár Gusztáv. Az RTL gyerekverő színésze saját állítása szerint intenzíven végzi a terápiát, és reméli, hogy hamarabb megszabadul az alkoholizmusától.
Vágólapra másolva!

- Hálás vagyok a feleségemnek, hogy elhagyott. Le kellett érnem a mélypontra, és el kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy rájöjjek, baj van. Mert én tényleg elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat... De meg kellett történnie, ahhoz, hogy tudjam, nem akarok soha többé a gödör alján lenni – mondta Molnár a Blikknek.

Több mint három hete, mielőtt másodszor is elkezdte a rehabilitációt,

szinte már csak alkoholt ivott,

ezért jelenleg semmi esélye arra, hogy a felesége visszatérjen hozzá.

Molnár Gusztáv Instagram / Molnár Gusztáv

- Nagyon szeretem, és nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhessünk. De az tény, hogy megérdemlem a sorsomat, mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki. Most az első számú cél, hogy meggyógyuljak, és rendezzem a szakmai és a magánéletemet – állítja Molnár Gusztáv, akit a húgán kívül még senki nem látogatott meg az elvonón.

Molnárt tavaly nyáron a volt párja vádolta azzal, hogy bántalmazta a közös gyereküket, aztán idén nyáron kiderült, hogy különköltözött a feleségétől, mert nagyon komoly alkoholproblémákkal küzd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről