A kiesése ellenére is végigtáncolja a Dancing with the Starst Rubint Réka

dancing rubint réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Andrei Mangra a Dancing with the Stars első adásában búcsúztak a táncparkettől. Most mégis folytatják, újra elkezdenek próbálni.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka és Andrei Mangra a Dancing with the Stars óta is jóban vannak, sőt, táncolni is fognak még együtt.

"Megmaradt az egymás iránti és a tánc iránti szeretet is. Nagyon jó barátok vagyunk. Tartottunk most egy hét pihenőt, jövő héttől kezdjük a próbákat. Január végén van az Alakreform bálom, ami minden évben van. Elhatároztuk, hogy azokat a táncokat, amiket sajnos nem tudtunk bemutatni a televízión keresztül, azokat meg fogjuk mutatni a bálon.

Nagyon hálás vagyok a műsornak. Ha nincsen ez a felkérés, nem ismerjük meg egymást, tehát nem találtunk volna egymásra. Egy nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, illetve egy mérhetetlen tisztelet egymás irányába" - árulta el Rubint Réka.

tv2

"Nekem a tánc megnyitott egy teljesen új dimenziót önmagam felé. Nem is a mozgás, hanem az a fajta szabályrendszer, amit a tánc megkövetel. Ez alatt azt értem, hogy ebben önfeledtnek kell lenned, önmagadnak kell lenned, különben nem tudod azt a táncstílust abban a formában eltáncolni, amit megkövetel. Nekem ez nagyon nagy kapukat nyitott ki.

Ezt az önfeledtséget és ezt a fajta szabadságot most tapasztaltam meg és ez tényleg egy fantasztikus dolog. Nagyon hálás vagyok, hogy belecsöppenhettem" - tette hozzá a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!