Balogh Szimóna: Pólót cseréltem Gelencsér Timivel, így kerültem Ázsiába

Balogh Szimóna interjú, interjú, balogh, szimóna,
Vágólapra másolva!
Balogh Szimóna is szerepel az Ázsia Expressz harmadik szériájában, Gelencsér Tímea oldalán láthatták már a TV2 nézői. Bár korábban is több külföldi útjuk volt együtt, ilyen kihívásokban még soha nem volt részük. Eleinte nagyon nem kedvelték egymást, de az ellenszenvből legjobb barátság lett, és immár 12 éve elválaszthatatlanok. A legextrémebb kalandjukról, a párosukról, és arról is mesélt az Origónak, hogy szerinte mit gondolnak majd róla a nézők.
Vágólapra másolva!

Honnan ered a kapcsolat Helencsér Timivel?

- Évekkel ezelőtt volt egy kampányfotózás apukám cégénél, ahova Timit is beválogatták a modellek közé. Én ekkor még nagyon fiatal voltam, de nagyon érdekelt a divat, a ruhák, a sminkek, a fotózások világa, így én is mindig részt vettem a fotózásokon, amikor jöttek a modellek. Nagyjából 15 éves voltam, és azt gondoltam, biztosan hasznukra leszek, tudok majd sok mindenben segíteni, tippeket adni, velük dolgozni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mi változott, hogy lettek legjobb barátnők?

- Volt egy csapatépítő, ahova szintén elmentem velük. Nem tudom, hogy sikerült, de közös szobába kerültem Timivel.

Egyik este, amikor indultunk be a városba a következő programunkra, Timi nem tudta eldönteni, hogy milyen pólót vegyen fel a szettjéhez. Javasoltam, hogy próbáljon fel egyet az én ruhatáramból, ami szerintem jobban állna rajta...Igazam lett. Így bátran jelenthetem ki, hogy tulajdonképpen egy pólócsere miatt kötöttünk ki a Ázsiában, mint legjobb barátnők.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Volt, hogy sok időre össze voltak zárva?

- Igen, rengeteget voltunk együtt külföldön, de soha nem volt még olyan, hogy nehezítő körülményeket kellett volna elviselnünk vagy leküzdenünk. Mindketten szeretünk kirándulni, amikor egy új helyen járunk. A különbség az, hogy olyankor nincs rajtunk egy nehéz hátizsák, és bármikor le tudunk ülni enni egy jót, amikor már elfáradtunk. A legtöbb idő, amit együtt töltöttünk, az két hét volt a Seychelle-szigeteken.

Mi volt a legextrémebb dolog, amit valaha együtt csináltak?

- A legextrémebb dolog, amit együtt csináltunk, az a Skydiving volt. Engem annyira azért nem vonzanak az extrém sportok, Timit viszont annál inkább.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mit szólt a felkéréshez, mennyire ismeri az Ázsia Expresszt?

- A második évadot végignéztem, mert nagyon tetszett, sőt, Timinek egyszer meg is említettem, hogy ha valaha elmennék egy tévéműsorba, az csakis az Ázsia Expressz lenne. Imádok utazni, kalandozni, és nincs annál nagyobb buli, mint a legjobb barátnőddel eltűnni az Isten háta mögött.

Biztosan voltak mélypontok is az utazás során. Ezekre hogy emlékszel vissza?

- Természetesen voltak nézeteltéréseink, azonban azokat mindig félre tudtuk tenni, és később meg tudtuk beszélni, miután már teljesítettük az adott feladatot.

Volt olyan félelme, amellyel szembe kellett néznie?

- Nem, nekem semmi ilyen fóbiám nincsen, ilyesmikkel nem kellett megküzdenem.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az interjú folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről