Szörnyű dolgokat mesélt a múltjáról a Sztárban sztár leszek! kiesett énekesnője

Göghova Tímea
Vágólapra másolva!
Az énekesnő korábban éveken át küzdött depresszióval, akkor kért segítséget, amikor már a metróban is attól félt, egy rossz pillanatban eldobja az életét. 
Vágólapra másolva!

Göghova Tímea azért mesélte el a történetét, mert ma már tudja, nem szégyen segítséget kérni. Szerinte sokan besöprik a problémákat a szőnyeg alá ahelyett, hogy meggyógyulnának, még ha ez egy pszichológus segítségével is lehetséges. Tímea a Borsnak mesélt a nehéz időszakról.

Teljesen egyedül, család nélkül, 19 évesen vágtam neki a nagyvilágnak, és Londonba költöztem, majd rá két évre Németországba. Akkor jöttek elő a bennem lévő problémák" – kezdte az énekesnő.

Forrás: TV2

Tímea egyik rossz pillanatában édesanyját tárcsázta: "Annyit mondtam neki, hogy meguntam az életet, és nincs kedvem már semmihez, mindent láttam, nem jönnek új dolgok, amik feldobnának. Szeretnék meghalni. Anyukám viccelődve annyit mondott, még úgy ötven évig, amíg ő el nem megy, bírjam ki.

Végül az anyám humora, ahogy egyáltalán reagált a dologra, arra ébresztett rá, ilyet nem szabad csinálni. Nem tehetem meg a szeretteimmel, a hozzátartozóimmal, hogy eldobom az életem. Ott döntöttem el, hogy orvoshoz fordulok. Az egyetemen kaptam segítséget, egy szlovákiai származású asszonyhoz küldtek. Jó volt nála, 28 éves voltam, amikor azt mondta, hogy egészséges vagyok, nekem nincs már rá szükségem. Megnyugtató volt, mert úgy engedett el, ha tíz évig nem jön ki újra a depresszióm, végleg búcsút inthetek neki. Így is történt" - mondta.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!