A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

El akarja tartani G.w.M Kulcsár Edinát, nem akarja, hogy dolgozzon

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Teljesen másképp áll az élethez G.w.M, azaz Varga Márk, amióta Kulcsár Edinával él. A házasságából kilépett férfi és az egykori szépségkirálynő annak ellenére, hogy még egy éve sem alkotnak egy párt, máris első közös gyereküket várják. Talán ennek is köszönhető, hogy G.w.M-nek változtatni kellett az eddigi életmódján.
Vágólapra másolva!

Természetes folyamatnak mondható, hogy egy új kapcsolatban mindkét fél megváltozik. Új szokások, új élet és az alkalmazkodás következtében ez elkerülhetetlen és ezt néha a barátságok, közeli kapcsolatok sínylik meg. A rapper elmondta, hogy korábban a fellépései után mindig maradt egy kicsit szórakozni a barátaival, Kulcsár Edina óta ez teljesen megváltozott.

nem indulok tovább a haverokkal szórakozni, hanem sietek haza hozzá. A barátaim, testvéreim rám sem ismernek" - idézi a Bors G.w.M szavait, aki úgy tűnik, most komolyabban veszi az apaságot, mint előző házasságában.

Érdekes dolgokat mondott az anyagiakról is, hiszen elárulta, ő szeretné eltartani új párját, hogy annak csak a gyerekükkel kelljen majd foglalkozni. Ezért is meglepő, hogy volt feleségével, Nagy Melanie-val épp a gyerekttartás összegéről nem tudtak korábban a bíróságon kívül megegyezni.

"Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját. Ebből a szempontból régi vágású vagyok. És bár ezt Edina még szokja, látom rajta, hogy így sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb" - magyarázta a rapper.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!