A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNKopasz Bálint
11:00Kajak-kenuKajak 1000m 1. forduló 3. futam
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Több ezer lány írt levelet Kökény Daninak a Sztárban Sztár leszek! kezdete óta

Kökény Dani
Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Vágólapra másolva!
Bár a Sztárban Sztár leszek! versenyzője ezernyi levelet kap a közösségi oldalain a lányoktól, Kökény Dani próbálja a helyén kezelni a dolgokat.
Vágólapra másolva!

Mivel balesetet szenvedett Pápai Joci egyik versenyzője, Kálóczi Réka, aki nem is tudta folytatni a versenyt, helyette Kökény Danit láthattuk az élő adásokban a TV2-n. A tehetséges énekesnek a felkészülésre így mindössze három napja volt, ám hatalmas koncentrációval és alázattal fogott neki a munkának.

"Az átmenet alatt a nagymamám és a családom támogatott, nem hagytak csüggedni, egy emberként biztattak, hogy a munkámnak meglesz a gyümölcse, és minden a helyére kerü majd. Duplán kellett teljesítenem, de nem a versenyzőtársak miatt, mert – hál' Istennek – egy befogadó közösségbe csöppentem, viszont maximalista vagyok, a tökéletességre törekszem, és hétről hétre profibb produkciót szeretnék a színpadra állítani"- nyilatkozta Hot!-nak Kökény Dani.

Forrás: Tv2

A fiatal fiú még csak a 11. osztályba jár, ám a távolmaradás után szeretné befejezni a tanulmányait és leérettségizni. Saját dalokat is szeretne, de a zenei pályát csak az iskola elvégzése után helyezi előtérbe. Ráadásul kitűnő tanuló, aki az osztályában a lányok körében is hatalmas népszerűségnek örvend.

– tette hozzá az énekes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!