A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A néhai Berki Krisztián jelentős adósságot hagyott maga után, luxus életmódja csak álca volt - írta a Blikk. A celeb azonban gondolt a jövőre és jelentős pénzösszeget rejtett el, amihez Mazsi sem férhetett hozzá.
Vágólapra másolva!

Bár a korábbi főpolgármester-jelölt kifelé azt mutatta, hogy rengeteg pénze van és luxuskörülmények között éli a mindennapjait, ez csupán látszat volt - írta a lap. A fényűző élet mögött valójában reklámszerződések, bérelt autók, lakások, valamint egyre gyűlő tartozások álltak.

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig,

a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem - mondta korábban a Blikknek egy ismerőse, akitől akkor megtudtuk, hogy

Berki tartozásait a halála után a szerettei kezdték el rendezni.

A fényűző életmód csupán látszat volt Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Felkeresték a hitelezőket, akikkek tárgyalásokat kezdtek, hogy csökkentsék vagy kiegyenlítsék a tartozásokat. Krisztián édesanyja a Blikknek elárulta, hogy a volt férje mindent elrendezett abból a pénzből, amit Berki nála tartott.

Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt,

Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda.

Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett - mondta az asszony.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!