A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Együtt aludt Gelencsér Timi és Rozs Geri, most kiderült, mi van köztük

Rozs Geri, Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Egy páros lettek az Ázsia Expresszben, de vajon ennél is több van köztük?
Vágólapra másolva!

Rozs Geri és Gelencsér Timi is kiestek egyszer az idei Ázsia Expresszből, de a szerkesztők adtak nekik új esélyt, egy párost alkotva visszatérhettek, azóta pedig szárnyalnak. A tévézők látták, hogy milyen összhangban vannak, nevetnek egymásra, ölelgetik a másikat, és együtt is kell tölteniük az estét - így sokan már többet látnak ebbe a kapcsolatba.

tv2

A forgatás után pár héttel-hónappal Rozs Geri kapcsolata megromlott. "Sajnos tény, hogy szeptemberben véget ért a kapcsolatom, de ennek semmi köze sem az Ázsia Expresszhez, sem pedig Timihez. Az, amit sokan intimitásnak vélnek, csupán a jó neveltetésemből fakadó lovagiasság. Én ezt tanultam édesanyámtól és ezen akkor sem változtatok, ha ezt sokan félreértik. Timi és én is sportolók vagyunk és nálunk az ölelés olyan, mint másoknál egy baráti pacsi. Egyébként sosem volt köztünk szó többről, mint barátság és a mai napig jóban vagyunk" - mondta az exatlonista.

Rozs Geri, Gelencsér Timi tv2

Gelencsér Timit is megkereste a Ripost az ügyben és a nyilatkozata egybevág Geriével. "Sportolók között az ölelés az egyfajta elismerés, az öröm kifejezése, a győzelem megünneplése, semmi több. Az Exatlonban mindannyian együtt aludtunk, öleléssel fejeztük ki az örömünket egy-egy sikerhelyzetben, ez ott is természetes volt mindannyiunk számára. Mi mindketten ott szocializálódtunk, ha realityről van szó, nálunk ez egy teljesen természetes és ösztönös reakció. Tény, hogy egy hullámhosszon vagyunk, de ez a sportolói mentalitásból és a hasonló értékrendből ered, de nem kell ebbe többet gondolni" - jelentette ki az egykori szépségkirálynő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!