A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szakított Tóth Andi és Marics Peti?

Tóth Andi és Marics Peti
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Tóth Andi körül, akit elég sok csapás ér az utóbbi időben. Két héttel ezelőtt merült fel a neve a drogbotrányba keveredett énekesnő ügyében, melyben a legtöbb jel arra utal, hogy valóban ő volt a kérdéses személy. Azóta több veszteség is érte, ugyanis elpusztult kedvenc kutyája, legújabb dalának mondanivalója szerint talán kapcsolata is véget érhetett a ValMar énekesével.
Vágólapra másolva!

A rajongók is döbbenten állnak az elmúlt hetek történései előtt, ugyanis eddig minden arról árulkodott, hogy hatalmas a boldogság a fiatal pár között. Nemrég tértek haza Egyiptomból, ahonnan sok szerelmes képet osztottak meg a nyilvánosságal. Majd épp, hogy megérkeztek, Tóth Andi elképesztő gyorsasággal indult meg a lejtőn, feltéve, ha valóban ő a drogbotrányba keveredett énekesnő.

A történteket sem az énekesnő, sem a menedzsere, sem Marics Peti nem erősítették meg, de nem is cáfolták. A legfurcsább a történtekre nézve, hogy Marics Peti már lassan három hete nem frissítette közösségi oldalát, csak a kötelező reklámokat töltötte fel, melyre szerződései kötelezik - szúrta ki a Blikk.

A napokban azonban megjelent Tóth Andi legújabb dala, melynek szövege mégsem arról a nagy boldogságról árulkodik, mint amit eddig kifelé mutattak. A sorok között olvasva egyértelművé válik, hogy Tóth mondanivalója csakis Marics Petinek szólhat, ami értelmet adna a történteknek, ugyanis eddig sokan azzal védték a drogügybe keveredett Tóth Andit, hogy nagyon boldog új párja oldalán.

Az, hogy közösen vagyunk kitaszítva. Ahogy a nagy könyvben meg van írva, félre, itt jön a borsó meg a héja. De neked nem volt elég az, amit nyújtottam neked, nem... De a kezemet, azt büszkén fogtad, ha figyeltek. Utólag örülök, hogy léptem, köddé váltál és csak zuhansz le a mélybe" - énekli a Nekem elég című új szerzeményében Tóth Andi.

Marics Peti és Tóth Andi Forrás: Instagram/Tóth Andi
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!