Dráma a Sztárban sztár leszek!-ben, nagy kedvenc búcsúzott

tóth gabi
Vágólapra másolva!
Három fellépő is 30 pontot kapott a november 6-i adásban, Yulaysi Miranda nyerte a hetet - vele itt olvashat interjút. Nyolc versenyző vágott neki az estének, a végére maradtak a nagy izgalmak. 
Vágólapra másolva!

Minden mesternek két-két versenyzője volt a show elején, Köllő Babett pedig támadhatatlan logikával megállapította, hogy a műsor végén már nem így lesz. A négy zsűritag egymással foglalkozott az elején, barátian kóstolgatták a másikat: Tóth Gabi szerint Majka őt hívogatja a műsor után, hogy jó volt-e, utóbbi pedig úgy látta, hogy Papai Joci mindentől fél, amit nem ért – tehát az egész világtól.

sztárban sztár leszek
sztárban sztár leszek
sztárban sztár leszek

Tóth Napsugár kezdte a show-t a Gossip énekesnőjeként, Majka szerint jobban áll neki a vidámság, mert amúgy búbánatos jelenség. Pápai szerint még mindig „nem érkezett meg", és az előválogatón volt a legjobb. „Kezdelek félteni, mert ez már az ötödik adás" – jegyezte meg. Tóth Gabi szerint kicsit szögletes volt, szintén javulást várt. 22 pont.

Molnár Sanyit Kojak-nyalókának látta Tóth Gabi: „Nem lehet téged nem szeretni! Nagyon jó show volt!" - lelkendezett. Majka szerint Sanyi egy rutinos túlélő, belenéz a kamerába és az emberek azonnal szavaznak rá. „Az a baj, hogy ez a produkció arról szólt, mi történik mögötted. Azt kéne elérni, hogy téged nézzünk, haver. Tisztességes meló volt, de ezt a számot gyűlölöm. Ez viszont nem a te hibád" – mondta. 24 pont.

Kaly Roland Ganxsta Zolee volt ezen az estén, Jocinak nagyon tetszett, jobban, mint bármi más eddig ebben a show-ban. „Végre rosszfiú vagy, nekem ez nagyon bejött" – lelkesedett Babett. Tóth Gabi szerint nehéz volt tempóban maradni, de megérezte a műsor lényegét. Mindenki maximálisan elégedett volt, nem csoda a 30 pont.

Yulaysi Miranda volt soron, Cardi B volt a színpadon, Tóth Gabinak nagyon tetszett, ő egyenesen egy világsztárt látott. „Én az ilyen produkciókért meghalok, úristen, milyen este ez! És a táncoslányok, a lábak! Gyerekek, köszönöm, hogy itt lehetek, itt szeretnék megöregedni. Imádunk! Láttam a kisfilmben a kisbabádat, és is akarok egy ilyet" – ordibálta Pápai. Nem volt kérdés, 30 pont.

sztárban sztár leszek
sztárban sztár leszek
sztárban sztár leszek

Demjén Ferencet kellett alakítania Bari Lacinak, de többen egy beöltözött Galla Miklóst véltek felfedezni benne. „Bármit csinálsz, imádlak! Nagyon jól elénekelted, és a humorod nagyon lejön" – magyarázta Tóth Gabi. Babettnek ez a dal a gyerekkora, kicsit paródiának látta, de jól szórakozott. 27 pont.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!