Nyomtalanul eltűnt a Beethoven-filmek gyereksztárja

Joe Pichler
Joe Pichler a Beethoven 3-ban
Vágólapra másolva!
Napjainkban sem egyszerű az ismeretlen helyen tartózkodó személyek megtalálása, annak ellenére, hogy szinte mindenhol kamerák figyelik a környéket. Meglepő lehet, de az sem jelent könnyebbséget a nyomozásban, ha az eltűnt sokak által ismert személy, énekes vagy színész. A következő sztárok és ismert embereket szinte elnyelte a föld és azóta sem bukkantak a nyomukra.
Vágólapra másolva!

Amelia Earhart

Earhart az első női pilóta volt, aki megkísérelte a világkörüli repülést. A repülőút leghosszabb szakaszán ő és a navigátora, Frederick Noonan eltűntek a géppel együtt, majd nem sokkal később a tengerbe veszettnek nyilvánították mindkettőjüket. Ez történt 1937. július 2-án, azóta senki sem látta őket. Egyesek úgy vélik, hogy a Csendes-óceánba zuhantak a Howland-sziget közelében, amely a célállomástól északra feküdt, Earhart mindössze 39 éves volt ekkor.

Amelia Earhart a pilótaigazolványába készült képen Forrás: www.thestar.com


Barbara Newhall Follett

Tragikus történet kapcsolódik a fiatal írónő nevéhez, aki igazi csodagyereknek számított. A 20. század elején és fiatal kora ellenére is nagy sikereket ért el, sokan úgy vélték, hogy ő lesz Amerika egyik legnagyobb írója, fényes jövőt jósoltak számára. Első regénye, az Ablakok nélküli ház 1927 januárjában jelent meg, Barbara 12 éves korában. A következő, és egyben utolsó regénye, Norman D. utazása volt, melyért számos irodalmi kiadványban kapott kritikai elismerést. Ígéretes karrierjét apja hűtlensége törte derékba, amikor elhagyta őt és édesanyját egy másik nőért. A fiatal lány kénytelen volt munkába állni, hiszen anyjával nincstelenek lettek.

Tizenhatéves korára már önellátó volt, gépírónőként dolgozott, majd hamar férjhez ment és eltűnt a köztudatból. Újra akkor hallott róla a közönség, amikor 1939-ben eltűnését jelentették.

A 26 éves Follett csúnyán összeveszett férjével és elhagyta közös otthonukat. A férfi nem sok energiát ölt felesége megtalálásába és anyja is csak évekkel később értesült lánya eltűnéséről. A sajtó csak 1966-ban adta hírül, hogy odaveszett az egykori csodagyerek.

Az egykor csodagyereknek számító írónőnek szomorú sors jutott Forrás: Pinterest

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről