Újabb botrány G.w.M tetoválásai körül

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, nemrég mutatta meg Kulcsár Edina születendő gyerekének apja, hogy az egykori szépségkirálynőt tetováltatta a hátára. Az arckép sokak szerint azonban nem sikerült túl jól és nevetségesnek találják a dolgot. Most újabb tetoválást vettek észre, ami miatt kritizálják G.w.M-et.
Vágólapra másolva!

Nemrég Kulcsár Edina is védelmébe vette kedvesét a róla készült tetoválás miatt, szerinte kevés ilyen szép gesztus létezik egy szerelmespár között. Épp ez indította el a mostani szóbeszédet, ugyanis a rapper nemcsak Kulcsár Edinát örökítette meg a testén.

Szemfüles követők észrevették, hogy az egyébként is teletetovált rapperen jól látható helyen viseli volt felesége, Nagy Melanie nevét, ami szintén G.w.M hátán található. Voltak, akik úgy gondolták, hogy a kislánya nevét is jelentheti, hiszen őt az anyukája után nevezték el. De többen megjegyezték azt is, hogy Kulcsár Edina is viseli volt férje, Csuti emlékét, hiszen a jobb melle oldalára vésette fel a megismerkedésük dátumát.

Az biztos, hogy a születendő kislányunk nevét és születési dátumát is magamon fogom viselni, ahogy a másik két gyermekemét is" - idézi a Bors G.w.M reakcióját az "Melanie" felirattal kapcsolatos találgatásokra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről