A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már tudni lehet, ki fog igazán meggazdagodni L.L. Junior és Kinga válásán

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
A gyermekelhelyezés az egyetlen kérdés, amiben gyorsan és békésen sikerült megegyeznie Körtvélyessy Kingának és L. L. Juniornak. Mindketten úgy látják, az a legjobb, ha a kis Lili az édesanyjával él, de az apukája a szabadidejének függvényében korlátlanul látogathatja, illetve magával is viheti. A vagyonmegosztás ennél jóval komplikáltabb kérdés...
Vágólapra másolva!

A válófélben lévő sztárpár tagjainak az információk szerint nagyon messze áll az elképzelése a közös vagyon megosztásáról. Hogy pontosan milyen összegről van szó, azt természetesen nem tudni, ami biztos, hogy van egy törökbálinti ingatlan, amit L.L. Junior tavasszal még 335 millió forintért akart piacra dobni, de mivel nem talált akkor vevőt, megtartotta magának. A házat az énekes akkor vette, amikor még egy háztartásban élt Kingával - írja a Bors.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

A lap úgy tudja, mindkét fél sztárügyvédeket sorakoztat fel a januárban induló tárgyalássorozathoz. Az énekest Mester Csaba képviseli, de a pletykák szerint a háttérből Landes Judit válóperes sztárügyvéd is besegít, Körtvélyessy Kinga jogi képviselője pedig Hyross Virág.

Ezeknek a szakembereknek a segítsége bizony nem aprópénz, így az már most borítékolható, hogy milliós összegeket fognak kifizetni a válófelek a tárgyalás után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!