Csalással vádolják a Farm VIP győztesét

Schobert Norbika
Vágólapra másolva!
Szerda este ért véget a Farm VIP a TV2-n, izgalmas küzdelemben nyert a gyorsabb és a szerencsésebb versenyző. A döntő másnapján több kommentelő támadja ifj. Schobert Norbit, szerintük csalással győzte le Smaltig Dalmát, aki a vereséget követően üvöltve rogyott a földre.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi megérdemelt győzelme után rengeteg gratulációt kapott és társai is elismerték a teljesítményét, vannak azonban, akik Smaltig Dalmának drukkoltak és csalást kiáltanak.

"Fogalma se volt, mit kellett kirakni! Még mindig rakná Norbika, ha nem nézte volna meg a Dalmáét!"- írtí egy kommentelő arra a jelenetre, amikor Norbi egy ponton átment Dalma térfelére, hogy megnézze, ő hogyan rakta ki a puzzle-t. Ezt egyébkébt a Farm VIP szabályai nem tiltották, a versenyzők nézhették, mit és hogyan csinál a másik.

"Norbika kézzel hajtotta a kaput nyitó kereket a hajtókar helyett, pedig a feladat egyértelmű volt, vagyis csalt" - szólt a másik vád, de fontos tudni, hogy a játék közben letört nála a kis hajtókar, így nem maradt más választás, mint a kézi hajtás, ami ráadásul nem is feltétlenül könnyebb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!