A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Külföldi kalandozásairól mesélt Metta, a TV2 párkereső műsorának emlékezetes szereplője.
Vágólapra másolva!

Az Instagramon válaszolt követői kérdéseire Metta, az idei A Nagy Ő egyik szereplője, aki sokáig Árpa Attila mellett volt, végül nem jutott el a toszkánai randira. Lehet, hogy ezt nem is bánja, mert Timi, akit a színész kiválasztott, nem épp azt kapta tőle, amire számított.

TV2

Angoltudásáról kérdezék: "Bármit el tudok mondani, de nem beszélek tökéletesen. Gimnáziumban kezdtem el tanulni a nyelvet, az utazásaim során kezdtem el használni. Bármit el tudok mondani, ha meg nem, akkor ott az activity... de erre Dubajban nem volt szükségem" - mesélte.

"Nem modellkedem, nem is próbáltam. A modellkedés nekem nem való, nincs hozzá elég szép bőröm. De fotózásokra szívesen járkálok" - magyarázta.

Szerinte tévhit, hogy Dubajba csak azok járnak, akik a testükből élnek. "Teljesen másról szól. Ez valamiért bekattant az elmaradott embereknek. Én még mindig kapok ilyen üzeneteket, hogy a sejkek milyen adakozóak... fogalmuk nincs, miből élek, mit csináltam Dubajban" - mondta.

Valamit titkol volt lakótársával. "Igen, lesz olyan dolog, amit közösen csinálunk Bogival. Ez jövőre lesz aktuális, de láthattok minket együtt" - jelezte. A két ünep közt terveznek találkozni, akkor live-olnak majd a követőik számára. Bővebben a videóban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!