Ezt mondták Lagzi Lajcsi gyerekei az apjuk börtönbüntetéséről

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a másodfokú bíróság ítélete alapján Lagzi Lajcsinak már biztosan börtönbe kell vonulnia a közeljövőben. Most Hajdú Péter internetes műsorában beszélt az ügyről, ahol a bírónőt szidta, de szóba kerültek a gyerekei is.
Vágólapra másolva!

Bár Lagzi Lajcsi magyarázkodik és úgy tesz, mintha nem érdekelné őt a bevonulás és az elsőfokú ítéletének súlyosbítása, valószínűleg mégsem olyan egyszerű ez számára, mint mutatja. Az Origo klinikai szakpszichológus véleményét kérdezte arról, milyen nehézségekkel kell megküzdeni egy embernek, aki ilyen hosszú jogi procedúrával néz szembe, ennek milyen hatásai, pszichés tünetei lehetnek - erről itt olvashat.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

December 9-én indult a Frizbi TV, azaz a Frizbi Hajdú Péterrel a YouTube-on. Mint Hajdú Péter az Origónak elmondta, megpróbál aktuális témákban kérdezni vendégeket, nem a múlttal szeretne foglalkozni. Az első vendége Lagzi Lajcsi volt, aki a gyerekeiről is beszélt.

Ők természetesen a legnagyobb szeretettel és összetartozással vannak velem. Annyit mondott az ügyvédnek készülő fiam, hogy 'Ezt nem hiszem el', de mindenki mondott egy-egy jó dolgot. Lala ahogy meghallotta – ő Bécsben jár iskolába most –, nem kérdezett semmit, beült az autóba és hazajött. A kislányom meg otthon volt

– idézte fel Lajcsi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről