Kiderült, miért adják el A Nagy Ő villáját

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, A Nagy Őt a Gerecse hegység lábánál álló birtokon, és az ott felépített villában forgatták, melyet most eladásra kínál a tulajdonosa. A TV2 részletesen megmutatta a villát, és kiderült az is, hogy miért akarják most eladni.
Vágólapra másolva!

A Budapesttől 30 percre, a Gerecse hegység lábánál megtalálható birtok már az előző évad helyszínéül is szolgált, amikor Tóth Dávid kereste az igazit. 2022-ben pedig Árpa Attilát és jelöltjeit látta vendégül, így a TV2 nézőinek ismerős lehet.

Forrás: TV2

A 23 hektáros birtokon egy 1440 négyzetméteres, kétszintes, öt háló- és hat fürdőszobás főépület található, óriási medence, jacuzzi, moziszoba, dolgozóhelyiség, gardróbszobák és külön wellness-részleg várja az odalátogatókat. Ezenkívül van foci- és teniszpálya, továbbá helikopter-leszálló is.

Most egy exkluzív videóban mutatta be a TV2, hol csattantak el az első csókok, hol lakott Árpa Attila, valamint hol időztek a lányok. Kiderült, az eddigi tulajdonosnak több mint másfél évtizednyi munkájába került, hogy úgy nézzen ki a birtok, ahogyan jelenleg láthatjuk. A műsor leforgatása után a villa családi házként üzemel, amelyben a robotporszívó három órán keresztül dolgozik, mire kitakarít - írja a Blikk.

Mint kiderült, a ház rezsije nem kevés, ráadásul a személyzetet is fizetni kell: éppen azért kínálják eladásra, mert a fenntartási költség havi 1-2 millió forint körül mozog.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről