Órákon belül kiderül, ki nyeri a Farm VIP-t, kiesett szereplők tippeltek

Demcsák Zsuzsa, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Dudás Miki szerint nincs kérdés, ifj. Shobert Norbi lesz a befutó a TV2 műsorában - de nem mindenki ért ezzel egyet.
Vágólapra másolva!

Várhatóan hosszú, fordulatos, igen összetett, sok feladatból álló lesz a Farm VIP idei döntője. Tavaly Buzás Dóri és Holló jutottak a fináléba, utóbbi sok segítséget kapott az egy napra visszatérő kiesőktől. Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó egy nappal a finálé előtt búcsúzott, pedig sokan őt várták végső győztesnek. Erről itt olvashat.

Demcsák Zsuzsa, Farm VIP Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

Idén a luxusfeleségként megismert Smaltig Dalma és a Schobert-Rubint házaspár fia, az ifjú Norbi jutott be a döntőbe. Dudás Miki a Tények Plusznak elmondta, hogy utóbbinak kell nyerni, mert nagyon sokat edzett, akár ezer fekvőtámaszt is megcsinált egy nap.

Mischinger Péter úgy vélte, hogy erővel a kis Norbi bírja majd jobban, de ha több lesz a logikai feladat, akkor Dalma nyerhet. Csuti is tippelt, ő úgy vélte, hogy amennyiben fej fej mellett haladnak, akkor a végén a 16 éves Schobert-gyerek ünnepel majd a végén, de ha nagyobb hátrányt szed össze, akkor már nem fog tudni fordítani.

A közösségi oldalak beszédesek: Smalig Dalma egyetlen posztot sem tett ki a Farm VIP-ről, Rubint Réka viszont két hónapja, naponta reklámozza a műsort. Talán azért, mert az ő fia nyerte? Ma este kiderül, kezdés 20.45-kor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről