A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vajtó Lajos szerint senki nem akart vasvillát vágni Szorcsik Viki hátába, ez hazugság

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Újabb fejlemények a Farm VIP-botrányban: Fésűs Nelly férje megvédte a kiesett exatlonost.
Vágólapra másolva!

A TV2 tanyasi valóságshow-jában új fejlemény, hogy Visváder Tamás valószínűleg feladja a műsort és hazamegy, uigyanis egyik kezét nem tudja használni, így pedig nincs igazán segítségére a csapatnak. Ha ő hazamegy, attól még kiesik valaki, Demcsák Zsuzsa közlése szerint, azaz a december 10-i adásban két távozó is lehet. Más fontos bejelentés is volt, erről itt olvashat.

Szorcsik Viki Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

A sajtóban közben folytatódott a Szorcsik Viki és Mischinger Péter közti konfliktus. Mint ismert, a színésznő súlyos dolgokat mondott az egykori exatlonosról. "Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele.

Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna... Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" - mondta Szorcsik Viki a szerdai farmgyűlésen.

Mischinger szerint semmiféle fenyegetést nem jelentett senkire. "Tisztában vagyok vele, hogy amit rólam valótlanul állított, az rágalmazás és becsületsértés, de én ezen a ponton engedném el ezt a történetet. Azt viszont fontos kiemelni, hogy az effajta viselkedés megengedhetetlen" – mondta a Borsnak Mischinger Péter.

A lapnak Vajtó Lajos is nyilatkozott, mint a piros csapat vezetője. "Amit Viktória az adásban mondott, annak az égvilágon semmi alapja nincs. Peti, ha a játék, vagy akár a velem folytatott vita hevében hangosabban is beszélt,

Még úgy sem, hogy Viki folyamatos nyomás alatt tartotta őt, aminek mindannyian a tanúi voltunk. Ilyenre még a nyersanyagban sem lehet példát találni, vagyis szó sincs arról, hogy azt, amit Viki állít, kivágták volna. Péter még azért is bocsánatot kért tőle, amit el sem követett" – jelentette ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!