A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Visszatért a képernyőre Verebes Linda

Családi kör
Vágólapra másolva!
Újra teljessé vált a Családi kör: Verebes Linda szülési szabadsága után, meglepetésként vasárnap ismét férje, Pindroch Csaba oldalán vezette a Duna családi tévéműsorát.
Vágólapra másolva!

Októberben született meg a színművész-műsorvezető házaspár negyedik közös gyermeke, ezért az anyai teendők miatt bizonytalan időre elbúcsúzott a nézőktől Verebes Linda. November eleje óta Pindroch Csaba egyedül rajzolja a családi kört adásról adásra vendégeivel, ám meglepetésként, az évadzáró adventi adásra visszatért hozzá felesége. December 18-án, aranyvasárnap rendhagyó időpontban – a Jónak lenni jó! műsorfolyama után – a Ha anya jól van, a család is jól van című adásban egy számukra kifejezetten aktuális témát jártak körbe meghívottjaikkal, Szandival és Bogdán Csabával, valamint Bálint Piroska pszichológus szakértővel.

Forrás: MTVA

Az édesanyák egyetértettek abban, hogy karácsonykor még erősebben jelen van bennük a teljesítménykényszer, gyakran irreális elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben. Verebes Linda elismerte, néha a készülődés hevében képes túlzásokba esni, ám mindig a jó szándék vezérli.

– jegyezte meg Pindroch Csaba, akit rendkívül meghatott, hogy felesége az ünnepi adásra visszatért mellé. A Jászai Mari-díjas színművész az adás zárásaként elmondta, jövőre megújult formában tér vissza a Duna műsora.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!