A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Még a szülei előtt is titkolta a győzelmét az Exatlon nyertese

Az Exatlon Hungary All Star két győztese: Jósa Danny és Szente Gréti
Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary All Star két nyertese, Szente Gréti és Jósa Danny mesélt a győzelméről, az érzéseiről a döntő után.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, közel négy hónapos küzdelem után meglett az Exatlon Hungary All Star két győztese, Szente Gréti és Jósa Danny – akik a győzelem után a Ripostnak nyilatkoztak hosszabban.

Az Exatlon Hungary All Star két győztese: Jósa Danny és Szente Gréti Forrás: TV2

"Mostanában gondoltam bele csak igazán, hogy mennyire büszke lehetek magamra, hogy képes voltam kétszer egymásután megnyerni az Exatlont.

Sokáig voltak bennem olyan kétségek, hogy csak azért lettem a legjobb a harmadik évadban, mert sérülés miatt kiestek a legjobbak, én pedig könnyű mezőnyben nyertem. Idén azonban mindenkinek megvolt az esélye a győzelemre. De amiért igazán nagy dicsőség számomra ez a győzelem, mert Gabi volt az ellenfelem, aki idén is, és a saját évadában is egy etalon volt számomra, nekem pedig ellene sikerült győznöm" – mondta Gréti, aki a nyeremény sorsán még nem is gondolkodott.

Nem tudják még, mire költik a nyereményt Forrás: TV2

"Még nem igazán esett le, hogy mi is történt, nem fogtam fel ezt a győzelmet. Furcsa volt, mert az végső futamom olyan volt, mint egy átlagos futam... Nem úgy álltam oda a döntőben a rajthoz, hogy már csak egy pont kell ahhoz, hogy nyerjek, hanem, hogy fel kell mennem a pályára, és le kell hoznom ezt a futamot is, mint az összes többit. Egyébként vicces, de

Nagyon nehéz volt titokban tartani, mert persze folyamatosan kérdezgettek, de végül a tévéből tudták meg az eredményt" – mesélte közben Danny. A férfi szintén nem tudja még, hogy mire költi a 15 millió forintos nyereményt, azt azonban elárulta, hogy a jövőben is szívesen szerepelne tévéműsorban, nagyon megkedvelte a televíziózás világát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!