A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Berki Krisztián nem hagyott ki egyetlen terápiát sem, pszichológus segített neki

Berki Mazsi, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Nem volt titok, hogy Berki Krisztián és Mazsi házasságában akadtak hullámvölgyek, de a pár igyekezett mindent megtenni, hogy túllendüljenek a mélypontokon, például terápiára is jártak.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián többször is őszintén vallott házassága nehézségeiről: hajlandó volt külső segítséget is kérni és pszichológushoz fordulni, akihez rendszeresen járt terápiára. Nem hagyott ki egy alkalmat sem, még ha a világ másik felén volt, vagy ha belföldön pihent. Ezek a foglalkozások sikeresek voltak, halála előtt végül újra egymásra találtak Mazsival - írja a Bors.

Insta, Berki Mazsi

A terapeuta volt, hogy meg is látogatta Krisztiánékat, és ott beszélgetett velük. Egyik képéhez például Krisztián ezt írta: "A terapeuta az az ember, aki nem bánt, és komolyan vesz. Egy jó beszélgetés tele van meglepetésekkel. Haladok a magam számára kijelölt úton, az általam kitűzött célok felé, azokkal közösen, akik velem tartanak, és akik támogatnak a változásomban."

A szakember pedig egy áprilisi posztban említette meg, hogy nem csak a beszélgetéseket tartották fontosnak, hanem azt is, hogy a kitűzött célok a gyakorlatban is megvalósuljanak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!