A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb tárgyalás vár Johnny Deppre

DEPP, Johnny
Fairfax, 2022. május 28. Johnny Depp amerikai színész távozik a virginiai Fairfax megyei bíróságáról a volt felesége, Amber Heard amerikai színésznő ellen indított rágalmazási perének utolsó tárgyalási napján, 2022. május 27-én. A meghallgatások végeztével az esküdtszék hoz döntést az ügyben. MTI/EPA/Michael Reynolds
Vágólapra másolva!
Nem sokáig örülhetett Johnny Depp, hamarosan újra bíróság elé kell állnia egy bántalmazási perben vádlottként, melyet egy volt kollégája indított ellene.
Vágólapra másolva!

Állítólag 2018-ban történt az incidens, ami miatt kollégája beperelte Johnny Deppet. A Greg Brooks filmipari szakember által, testi sértés vádjával indított per első tárgyalását június 25-re tűzte ki a bíróság. Brooks azt állítja, hogy a vádlott a Hazugságok városa című film forgatásán bántalmazta őt, többször bordán ütötte és verbálisan is bántalmazta, ami miatt testi és lelki sérülést szenvedett és sokáig szorongott. A vita elvileg azért alakult ki közöttük, mert Brooks rászólt Deppre, hogy kifutnak a forgatási időből.

Johnny Depp még nem reagált a hírekre, csak annyit tudni az esetről, hogy az őrjöngő és állítólag ittas színészt végül a testőrének kellett eltávolítania a helyszínről. A vádlott azzal védekezik, hogy önvédelemből cselekedett, és az ügyvédei álláspontja szerint épp Brooks provokálta védencüket. A követelés összegét még nem árulták el, az viszont már biztos, hogy újra a népszerű ügyvédnő, Camille Vasquez viszi végig az ügyet, ahogy a Depp kontra Heard per során is, ami megnyugtató lehet Depp számára – írja az Entertainment Tonight.

Johnny Depp és ügyvédje a Depp kontra Heard per egyik tárgyalásán Forrás: AFP/Steve Helber
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!