Az életben is egy párt alkot a Hazatalálsz szerelmespárja

Hazatalálsz
Vágólapra másolva!
Csapó Virág az életben és a TV2 sorozatában is egy párt alkot Kocsis Pállal.
Vágólapra másolva!

Drámai képsorokkal indult el január 23-án a Hazatalálsz, a TV2 vadonatúj romantikus dráma sorozata, rengeteg olyan szereplővel, akik a korábbi sikersorozatok sztárjai voltak.

Forrás: TV2

Csapó Virág a való életben immár 23 éve van együtt Kocsis Pállal, és abba a különös helyzetbe csöppent, hogy később a sorozatban is összejön a színész által alakított karakterrel, a rendőrfőkapitány Ernővel. A színésznő elárulta, számtalanszor dolgozott már együtt a párjával a színpadon, de ez az első alkalom, hogy egy sorozatban is együtt tűnnek fel.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki benyúl a konyhaszekrénybe, és pontosan tudja, hol van az a fűszer, amit keres, ami tökéletesen illik a vacsorához. Szokták mondani, hogy nem jó hazavinni a munkát, de mi mindig kiveséztük, hogy mik történtek az egyes jelenetekben. Sőt, előre is készültünk, például gyakran összemondtuk a szöveget" - kezdte a Borsnak a színésznő, aki az is elárulta, hogy ismerkedett meg a párjával.

Forrás: TV2

Legnagyobb lányom, az akkor kétéves Sára volt az, aki gyakorlatilag felhívta a figyelmemet Palira. Teljesen odavolt a gyerekdarabért, amiben játszottunk, akárhányszor meglátta Palit, mindig odaszaladt hozzá. Mi meg később annyit játszottunk szerelmespárt, hogy nincs mit tenni, benne maradtunk a szerepben" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!